25 jaar geleden raakten we in de ban van hetgeen Argentinië en Uruguay te bieden heeft. We vonden en benutten er de kansen voor de productie van onze welbekende en gelijknamige wijnen maar ook voor een extensief veeteelt programma met de beste Argentijnse rassen in de hoofdrol.
Dit heeft geresulteerd in een top Premium Beef. Een premium kwaliteit rundvlees van prachtige stoere vleesrunderrassen, geroemd om hun eigenschappen en net als onze wijnen behorend tot de beste van de wereld. Dit gecombineerd met de smaak van natuur en ecologisch evenwicht maakt van de Premium Beef een (h)eerlijk stuk vlees met een uitzonderlijke smaak!
De ongerepte natuur, de grazige weiden, het zuivere water, het gunstige klimaat en de ongekende ruimte resulteren al van oudsher in vlees van hoge kwaliteit.
Onze runderen gedijen onder deze natuurlijke omstandigheden en hebben geen bijvoeding nodig. Op 2 à 3-jarige leeftijd zijn ze slachtrijp. Voor optimale borging van de kwaliteit worden onze runderen daarvoor stuk voor stuk geselecteerd. Elk dier wordt eveneens afzonderlijk geïdentificeerd zodat het vlees traceerbaar is naar de oorspronkelijke Estancia (boerderij).
Na rijping wordt het vlees zorgvuldig verpakt en in de modernste koelcontainers onder voortdurende controle verscheept naar Europa. Zodat u en wij verzekerd zijn van kwaliteit van bron tot klant. Deze aanpak is terug te proeven in elk stuk Salentein PREMIUM.